4u2-81.jpg

Tobias Maerien

Zaakvoerder / Personal Trainer / Foodcoach

 

Ik dacht op jonge leeftijd al na over ondernemen, doordat ik uit een sportief en gezond nest kwam was sport voor mij de ideale sector om in te ondernemen.
Door verschillende opleidingen in binnen- en buitenland heb ik mijn kindje ‘ 4u2 in Motion’ op 1/4/2010  op de wereld gezet.

 

De fysieke training is één zaak, de juiste begeleiding op gebied van motivatie en enthousiasme is een ander punt. Ik hecht aan beide veel belang en sta garant voor een totaalaanpak. Ik help je graag bij het streven naar of onderhouden van een sterk lichaam, het opbouwen van meer mentale weerbaarheid en het vinden van een heilzaam voedingspatroon.

 

Missie: Het lichaam gezond en sterk maken, daar sta ik voor!

Visie: Hoe bewoog en at de oermens? Bewegen in 3D en PUUR eten.

 

 

 

 

Headshot 2.2.jpg
Headshot 3.2.jpg

Philip Fagoo

Personal trainer

In 2018 afgestudeerd als professionele bachelor sport & bewegen aan Thomas More in Turnhout.

 

Ik ben reeds jaren gepassioneerd bezig met sport, gezond leven en gezonde voeding. 

 

Ik wil graag mensen begeleiden om hun sportprestaties te verbeteren op vlak van kracht, stabiliteit, explosiviteit, postuurverbetering en mobiliteit. Dit soort van training is belangrijk en efficiënt omdat we heel vaak blessures zien door te korte spieren, een te groot verschil in linker - en rechterkant, een slechte houding, ...

 

Als Personal Trainer wil ik tevens mijn streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam graag overbrengen op anderen en wil ik met veel enthousiasme mensen begeleiden naar een sportieve, fitte en gezonde levensstijl.

 

 

 

Christel Meulemans

Foodcoach

Als bachelor in lichamelijke opvoeding en biologie ben ik voortdurend bezig met het zoeken naar een goed evenwicht tussen een druk leven en mijn gezondheid. Een lekker, gezond en eenvoudig eetpatroon ligt hier aan de basis. Dat, in combinatie met voldoende beweging, zorgt ervoor dat ik mij fit, sterk én happy voel. Ook al ben ik geen twintiger of dertiger meer, ik kan er iedere dag weer voluit voor gaan. Mijn ervaring met PUUR is enkel positief en dat wil ik jou ook graag laten ondervinden.

 

In 8 weken leer ik je een gezond, haalbaar, leefbaar én houdbaar eetpatroon aan, waarbij ook je partner en je gezin baat hebben. Dat dit alles ondertussen ook een gunstig resultaat heeft op je gewicht is mooi meegenomen, toch?

Maak er een nieuwe en gezonde levenswijze van en blijf fit, slank én vitaal voor de rest van je leven!

Míjn onvoorwaardelijke steun en aanmoediging heb je al.

Kom gerust vrijblijvend langs voor info en ... Go for it!

 

 

 

Headshot 1.2.jpg
Headshot 4.2.jpg

Sieg

Personal trainer

Ik ben in 2020 afgestudeerd als professionele bachelor Sport & Bewegen aan Thomas More te Turnhout. 

 

Als tiener kampte ik met zwaar overgewicht. Door heel wat motivatie, steun en doorzettingsvermogen heb ik dit kunnen veranderen en is mijn passie voor sport en gezond leven ontstaan. 

 

Mijn eigen verleden heeft mij de motivatie gegeven om mijn kennis met anderen te delen. Ik wil mensen aansporen om de knop om te draaien en er volledig voor te gaan.

 

Als Personal Trainer wil ik mijn passie voor sport en bewegen aan anderen doorgeven. Regelmatig sporten zorgt ervoor dat we niet enkel fysiek maar ook mentaal beter in ons vel zitten. In onze gym proberen we dit te bereiken door te werken met kracht, mobiliteit, flexibiliteit, cardio, enzovoort.